Over deze website

Over deze website

disclaimer

Welkom op de website van de vzw Familiehulp met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel, Koningsstraat 294, ondernemingsnummer 0409.533.604.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Familiehulp streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Mocht je desalniettemin een tekortkoming vaststellen dan kun je dit melden via het contactformulier op deze website. Familiehulp beoogt eventuele tekortkomingen zo snel mogelijk recht te zetten.

Deze website is bestemd om algemene informatie ter beschikking te stellen over Familiehulp en haar diensten. Familiehulp kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid of de volledigheid van enige informatie die via deze website ter beschikking wordt gesteld. Je kan via deze website specifieke zorg of andere diensten aanvragen of ons contacteren met je vragen over onze dienstverlening. We helpen je dan graag verder.

Deze website kan “links” bevatten. “Links” zijn koppelingen of referenties naar andere websites. Familiehulp heeft geen controle over deze andere websites en onze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op deze andere websites. Familiehulp is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke websites en evenmin voor de producten of diensten die erop worden vermeld. Wij raden u aan om de privacy verklaring te raadplegen van elke website die u bezoekt.

Het Belgische recht is van toepassing op deze verklaring. De rechtbanken van het rechtsgebied Brussel zijn exclusief bevoegd.