Karweidienst

Karweidienst

Heb je een zorgbehoefte en ben je op zoek naar hulp voor klussen of herstellingswerken in en rond je woning? Dan kan je een beroep doen op de karweidienst van Familiehulp.

afb_karweidienst

Wat is karweidienst?

De karweimedewerkers van Familiehulp helpen mensen met een zorgbehoefte met alle mogelijke klussen in of rond hun woning. Het doel is om het basiscomfort of de veiligheid van de woning te verhogen. Zo kan je onze karweidienst inschakelen voor:

  • Aanpassingen aan je woning in functie van verminderde mobiliteit, functieverlies of valpreventie (bijvoorbeeld het plaatsen van handgrepen, een hellend vlak, drempelbruggen of antislip).
  • Kleine reparaties, kleine sanitaire herstellingen, kleine elektrische herstellingen (bijvoorbeeld het vervangen van een oude lichtschakelaar of stopcontact, elektriciteitsdraden veilig aan de muur bevestigen,…), kleine houten herstellingen (bijvoorbeeld vliegramen plaatsen of knellende deuren repareren,…).
  • Grote reinigingswerken (het opruimen en verwijderen van vervuilde situaties, het afwassen van rolluiken,…).
  • Optionele grotere klussen, zoals verhuizen of beperkt tuinonderhoud.

Familiehulp biedt karweidienst aan in heel Vlaanderen, met uitzondering van Brussel-Halle-Vilvoorde en Limburg. Familiehulp beschikt ook over Goed Wonen met een aanbod rond woningaanpassingen. In de regio Brussel-Halle-Vilvoorde verwijzen we je graag door naar andere partners.

Wat kost karweidienst?

Voor karweidienst betaal je een vaste bijdrage per uur.